Geen producten (0)

Onze productgroepen: 

Arabisch gom is een plantaardig product. Het  is daarom zeer geschikt voor vegetariërs en het is ook glutenvrij. Daarnaast bevat drop met arabisch gom 50% minder calorieën dan drop waar wel zetmeel in verwerkt is. Als laatste positieve bijkomstigheid, blijft arabisch gom drop niet aan je tanden en kiezen plakken, maar smelt het in je mond. Uiteraard smaakt het drop ook nog eens erg lekker. Probeert u het zelf maar eens.

Als we het hebben over Natuurlijk snoep en ook biologisch snoep dan hebben we het over snoep dat is gemaakty met uitsluitend natuurlijk materiaal. Dus echte natuurlijke kleurstoffen of smaakstoffen. Er is niets chemisch gemaakt.

De biologische snoep is daarnaast ook gecertificeerd tijdens de productie. Er is niets bespoten. Indien er gelatine in zit is dit ook biologisch. Kortom het is een betere vorm van natuurlijk snoep,

 

Over Arabisch gom:

Arabische gom is een hars van de acaciadie uit Afrikaanse landen als Soedan, Niger, Tsjaad, Senegal, ... komt. 
Deze Arabische gom is een uitstekend bindmiddel maar ook heel prijzig. Daarom doet de concurrentie een beroep op een vervangingsmiddel op basis van zetmeel van aardappelen; helaas biedt dit vervangingsmiddel niet de voordelen van Arabische gom die niet kleeftgemakkelijk in de mond oplost en caloriearm is.

 

Facebook